LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

torstai 5. heinäkuuta 2012

Saaran PT Corner - Mainioita vinkkejä

Seuraan tiiviisti Saara Sarvaksen Elämäni kunnossa -blogia. Saaran uskomaton asenne ja mukaansa tempaavat jutut kyllä innostavat itseäkin urheilemaan.

Viime aikoina Saara (/Saaran PT) on postaillut kolmijakoisen saliohjelman. Ajattelinkin teille vinkata tämän saliohjelman omani lisäksi, jos teitä sattuu kiinnostamaan kolmijakoinen ohjelma. :)

Eli tässä tulee:

Salipäivä 1 - työntöpäivä
Salipäivä 2 - vetopäivä
Salipäivä 3 - jalkapäivä

Ja ei kun salille :)

kuva: weheartit.com

2 kommenttia:

  1. Mitä eroa on tuloksien kannalta sillä, että tekee tällaista kolmijakoista ohjelmaa tai että käy 3-4 kertaa viikossa noin 1-1,5h kerrallaan ja tekee kaikkia lihasryhmiä joka kerta? Kysyin nimittäin fysioterpeuttituttavaltani asiasta, ja hän sanoi, että ehdottomasti kannattaa treenata joka kerta kaikki, netissä taas puhutaan paljon tällaisesta treenitavasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En kyllä ite osaa tähän vastata :) Mut kokisin näin alottelijana, että parempi ainakin alottaa sillein monipuolisella ohjelmalla, missä treenaat yhdellä kertaa kaikkia.

      Ehkä siinä kolmijakosessakin ohjelmassa on yhtenä ideana se, että saa lihakset lepoa.. Tai mistä minä tiedän :D En ole mikään ammattilainen näissä asioissa!

      Poista