LilySlim Weight charts

LilySlim Weight charts

perjantai 17. elokuuta 2012

Kilpailu

Nyt on vuorossa tänään lupailemani kilpailu! Vihdoin ja viimein :D

Eli jokunen hetki sitten suunnittelin täällä blogissa ostavani itselleni Camelbag -juomapullon, kun vaaka näyttää lukuja 65. Lisäksi samoilla luvuilla lupasin laittavani pystyyn blogissa kilpailun teidän lukijoiden kesken. Ja tänään se vaaka näytti sen 65,5 ja päätin että nyt pistetään kilpailu pystyyn. Juomapullot oli kyllä tilaukseen pistetty jo tovi sitten, että ehtii varmasti tähän kilpailuun.

Eli kilpailuun saavat osallistua ainoastaan lukijani. Eli jos et ole vielä blogin lukijaksi tunnustautunut, kannattaa klikkailla tuolta sivupalkista itsesi lukijaksi ->

Arpoja kilpailuun saat seuraavilla keinoilla (muistathan mainita mikä näistä toteutuu kohdallasi postauksen kommenttilaatikkoon)

1) Olet lukijani Bloggerin kautta
2) Olet lukijani Bloglovin'in kautta
3) Olet lukijani Blogilistan kautta
4) Jaat kilpailupostauksen omassa blogissasi
5) Jaat kilpailupostauksen Facebook-sivullasi.

Eli yhteensä voit saada jopa 5 eri arpaa kisaan ;)

JA ... se palkinto :)

Onnelliselle voittajalle lähtee palkinnoksi CAMELBAG 0,75 l juomapullo ja minipyyhe treenihikeä pyyhkimään sekä jättimäinen protsku treenien jälkeiseksi iloksi tai muuten vain herkutteluun ;)

Palkinnot :)
Aikaa teillä on osallistua kisaan 31.8.2012 klo 19.30 saakka. Eli aikaa on tasan se kolme viikkoa :) :) Tsemppiä kaikille tasapuolisesti. Ja sovitaan jo vaikka tähän heti, että onnettarena toimii sitten tuo minun rakas avopuolisoni.

3 kommenttia:

  1. Mukana ollaan! Eli yksi arpa, olen lukijana bloggerin kautta :)

    VastaaPoista
  2. Hieno saavutus! Olen lukija Bloggerin kautta :-)

    VastaaPoista
  3. jee! napsauttelin juuri itseni bloggerin kautta lukijaksi, kiinnostava blogi! ja noin raflaava juomapullo toisi kyllä uutta iloa vanhan, harmaan mainospullon tilalle :)

    VastaaPoista